Edita Llalloshi

Pristina, Serbia

1052 용어    0 용어사전    0 Followers    37129 Viewers

Edita Llalloshi

Pristina, Serbia

1052 용어    0 용어사전    0 Followers    37129 Viewers

Edita Llalloshi의 용어

mbajtja e puntorëve

비즈니스 서비스; 인사(HR)

politikat organizative dhe praktikat e dizajnuara për të përmbushur nevojat e ndryshme të punonjësve, dhe për të krijuar një mjedis që inkurajon punonjësit të mbesin të ...

kalendari i burimeve

비즈니스 서비스; 프로젝트 관리

Një kalendar i ditëve të punës dhe ditëve të mospunës që përcakton ato data në të cilat çdo burim specifik është i papunë ose mund të jetë aktiv.  Zakonisht përcakton pushimet e ...

grafiku i paretos

비즈니스 서비스; 인사(HR)

Një grafik bar përdorur për të ranguar sipas rëndësis së informacioneve të tillë si shkaqet apo arsyet për probleme të veçanta në mënyrë që mund të krijohen masat për përmirësimin ...

Viewers(37129) View all

Followers(0) View all

Edita Llalloshi doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

Edita Llalloshi is not following any users.